CSILLAG ÉS LÉLEK

Heti útravaló: április 6.
 
A húsvét, az újjászületés analógiái dominálnak a héten. Az Uránuszhoz csatlakozik a Nap, majd a Merkúr is, Kos jegyben tartózkodva hatalmas energiával.

Érdemes a hetet a gondolatok, inspirációk figyelésére fordítani.  Rendkívüli erővel fog a tettekre sarkallni, és ha nem vagy figyelmes, később akár meg is bánhatod némely hirtelen lépésedet, kijelentésedet.

Remek alkalom viszont a már kiforrott lépéseket megtenni. Ha úgy érzed, régóta egyhelyben toporogsz, tudod, hogy már tovább kellett volna lépned, indulnod kellene, akkor ez a hét nagyon jó erre. Ne félj magad mögött hagyni a már „halott” dolgokat. Valld be, hogy már rég csak a megszokás, az újtól, ismeretlentől való félelem tartott csak vissza. Engedd el a visszahúzó dolgokat, embereket, helyzeteket. Ne ijedj meg, ha a túllépett helyzetek sikítva kapaszkodnak beléd. Ez az ő természetük. Sokan vannak, akik a megszokott, ismert rosszat nem adnák fel a bizonytalan újért, inkább szenvednek. Ne csatlakozz hozzájuk.

A saját utadat csak te tudod megteremteni. Nem megtalálni, megteremteni! Ne lépj a másik lábnyomába, te más vagy, mint ő, neked a cipőd talpnyoma is más, csak kicsúsznál a más mintájából. Egyedi vagy, a saját utadat járd. Tanulhatsz más példájából, ötleteket is kaphatsz, de Te legyél benne. Az energiád, a különlegességed, a saját erőd. Nem véletlen mindig az elsők a legegyedibbek, az utánzók beleolvadnak a tömegbe. A szerencse is melléd szegülhet, de legyél bátor.
Közben pedig ne feledd el figyelni magad, hogy a felismerések szabadabbá tegyenek.