CSILLAG ÉS LÉLEK

Heti útravaló: március 23.

Nagy lendülettel indul a tavasz, a Nap pénteki Kos jegybe lépésével csatlakozott a Marshoz, utat engedve a már feszítő energiáknak. Érdemes a régóta dédelgetett célokért most már tenni is, a belső energia is kész a napvilágra kerülni.

A túlzott lendületet, meggondolatlanságot a két szomszédos jegyben álló többi személyiségjelölő bolygó tompíthatja.
Különösen alkalmas a hét első fele a művészi ambíciók kifejezésére, a Múzsák aktívan jelen lesznek.

Napvilágra kerülhetnek utadat korlátozó akadályok, de ezek nem megoldhatatlanok, szinte számítottál is rájuk, könnyedén átléped őket, ha nem agyalod túl.
Most elsősorban a konkrét cselekvés hoz hasznot, ha pénzt szeretnél befektetni, arra nem ez a hét az ideális.

A bennünk feszülő energiát érdemes kiengedni, legideálisabban teremtésre fordítani. Képzeld el vágyaidat már létezőként, érezd, használd, élvezd a létezését minden sejteddel. Ebbe fordítsd az energiádat, ne a képének megteremtésére.

Minden energia valahol utat tör magának. Ha belül érzed a feszítését, engedd útjára, ne fojtsd magadba, mert meg nem szűnik, csak eltűnik a szemed elől, ha erősen elnyomod. Idővel vagy kitör (gondolj a vulkán erejére, ami környezetét lerombolva születik), vagy eltorzulva kúszik napvilágra, mint a kő borította növény. Előbb-utóbb utat tör magának, de megvan az esélye, hogy torz lesz, görbe, halvány, talán élete végéig, mert természetes útját „fallal” zárták el előle.