CSILLAG ÉS LÉLEK

Heti útravaló: június 8.
 
Válaszd ki magadnak a célt, ami most a legfontosabbnak tartasz. Ezen a héten minden ezt támogatja, sőt, még a támogató erők is erősítik egymást, hatványozódnak.
De figyelj, mert nem biztos, hogy úgy fog támogatni, ahogy te elképzeled. Az egyik „támogató” az Uránusz energiája, ez pedig váratlan eseményeket hozhat. Nagyon fontos, hogy minden történést figyelj, és engedd, hagyd kibontakozni. Nem tudhatod, hova vezet majd. Egy lekésett busz összehozhat új emberekkel, egy elvesztett tárgy, egy újságcikk, egy utcán meghallott fél mondat ismeretlen helyre terelhet, új ötleteket, lehetőségeket teremthet. Ne mérgelődj, ha valami nem úgy jön össze, ahogy tervezted, nézz rá úgy, hogy a „sors” megpróbál terelgetni. Sokan találták meg egy baleset következményeként életük párját, vagy egy hirtelen állásvesztés után mertek végre belekezdeni álmuk megvalósításába, s lettek sikeresek, boldogok.  

Fontos, hogy cselekedj, az erődet is fektesd be a célod érdekében. Ne azt várd, hogy valaki dönt helyetted, vagy valaki majd segít. Nem fogja senki megvalósítani a célodat, az csak neked fontos, a tiéd. Ne várj a külvilágra!

Két bolygó is irányt vált a héten, a Neptun „visszafordul”, a Merkúr újra előre halad égi útján. Ezek az energiaváltozások segítenek a tisztánlátásban, de figyelj arra, nehogy a túl sok agyalás visszatartson,  vagy eltérítsen célodtól. Sokszor a legkevésbé logikus választás visz előre.