CSILLAG ÉS LÉLEK

Heti útravaló: június 15.
 
Szeptember közepéig visszatért ma a Szaturnusz a Skorpió jegyébe, a Nyilas érintettségűek (Nap, Hold, Ascendens) kapnak egy kis időt, hogy végiggondolják az elmúlt 6 hónap történéseit. Ráláthatsz azokra a területekre, ahol az életedben változtatni, elengedni, továbblépni érdemes, a Skorpió jegyű, Holdú-, Ascendensűek pedig most könnyebben lezárhatják azt, amit évek óta halogattak, illetve szembesülhetnek az elmúlt 2 év meg nem lépett változtatásaival.
Minden ember megérzi ezeknek az energiáknak a változását, és ha tudod, melyik házad kezdődik a Skorpió jegyben, akkor könnyen meglelheted, hol bolygathatja most meg az életedet a Szaturnusz. Ne feledd, semmi olyat nem hoz, ami nem a felismeréseidet szolgálja, csak a „jó” kis megszokott burkodat repesztgeti. Minden történést ezen a szemüvegen keresztül nézz. Nem történik tehát más, mint hogy életed egy másik szegletére vetül a reflektor. Úgy képzeld el, mintha egy szobában elemlámpával a kezedben nézelődnél.
A változásokra, új, bátor lépésre már csak azért is jó időszak, mert egyrészt a keddi újhold energiája továbblendít, másrészt az Uránusz energiája szinte fogja a kezed és átemel az akadályokon.
Nincs másra szükséged, mint bizalomra. Olyanra, amivel az egy éves gyermek elindul a világ felfedezésében. Gondolj bele, ha nem lenne benne bizalom, vajon újra és újra felállna, és elindulna azok után, hogy folyton elesik? Ha azzal az elszántsággal futna neki, amivel ma a felnőttek rendelkeznek, nem sok baba tanulna meg járni. Ha neked valami nem sikerül elsőre, másodikra, ötödikre, egy-két hete, hónapja, naponta sokszor megpróbálva, vajon lenne kitartásod? Ráadásul úgy, hogy közben a gyerekek jó párszor meg is ütik magukat.
Keresd elő magadban azt a gyermeki bizalmat, kitartást, lendületet, és indulj, lépd meg azt, amiről tudod, hogy ideje megtenned.
Légy olyan erős, mint egy egyéves kisgyermek!