CSILLAG ÉS LÉLEK

Heti útravaló: március 30.
 
Kedden jegyet vált a Merkúr és a Mars is, a nap folyamán azonban minkét bolygó a Kos jegyében áll, a Merkúr már, a Mars még itt van, ez utóbbi este átlép a Bika jegyébe.
Érdemes jobban figyelni ezen a napon, nagyon intenzív, inspiráló energiák lesznek, ne engedd, hogy az ösztönöd, a reflexed, a hirtelen jött ötlet irányítson. Mielőtt elindulsz, nekiállsz, belevágsz, számolj el tízig. Az utakon is érdemes óvatosan közlekedni, engedd el a sietőket!
 
Remek ötletek időszaka indul a Merkúr jegyváltásával, a terveidet váltsd valóra, de ne lepődj meg, ha ebben az időszakban sokkal több vitába bonyolódsz. Az elme mindenáron győzni akar, akkor van elemében, ha pöröghet, erre most minden energiája meg is lesz. Figyeld meg ezt a folyamatot. Most azért is egyszerűbb, mert sokkal hangosabban fog kattogni az agyad. Próbáld megkeresni, hol keletkeznek a gondolatok, hogyan sző az elme egyetlen kép köré kész történetet és mennyire befolyásolja ez a tetteidet. Addig, amíg ezt nem veszed észre, az orrodnál fogva vezet.

 

 
Szombaton holdfogyatkozás lesz, de mivel tőlünk nem látható, ezért ránk kevésbé hat ez az energia. Tisztábban, érzelmektől mentesen nézhetsz magadra, a teremtett világodra, jobban feltűnhet a külvilág befolyása, uralma életeden. Ha jól megfigyeled, észlelheted a külső és a belső világod párhuzamát is. Nézd csak meg, ha ideges vagy, akkor ideges, türelmetlen emberekkel hoz össze a sors, ha nyugodt, türelmes vagy, szinte csak mosolygós emberekkel találkozol. Vagyis, ha meg akarod tudni, mi van benned, nézd meg a téged körülölelő világot, a közvetlen környezetedet.