CSILLAG ÉS LÉLEK

Mire jó az asztrológia


Nyelvezete az analógiák, szimbólumok, megnyilvánult képe a horoszkóp, ami egy adott pillanat felvétele az égbolton. Segítségével láthatóvá válnak azok az energiák, amik az adott pillanatban körülvesznek minket. Ezek az energiák teljesen semlegesek, maga az ember választja ki, hogy az adott energiákat mire használja fel. Természetesen minden ember mást választ, hiszen mindenki más energiákkal, tehetséggel, céllal rendelkezik.


Egy példával segítek, hogy mindez érthetőbb legyen, képzelj el egy felszerelt konyhát. A  hűtőben tej, vaj, sajt, hús, gyümölcs, zöldségek, a polcon fűszerek, liszt, cukor, kenyér. (ezek az adott pillanat bolygóállásai, vagyis az energiák)

Minden éhes ember tudásának, ismereteinek, lustaságának, étvágyának, türelmének (horoszkópjának) megfelelően más-más módon fogja használni a lehetőségeket és jóllakni. Szinte két egyforma étel sem készül.

Az, hogy ki mit készít és eszik, az attól függ, mennyire türelmes, igényes, hány receptet ismer stb. (bolygóállások és a fényszögek).

Egy türelmetlen Kos gyorsan bekap pár falatot, az ínyenc Bika már képzeletbeli szakácskönyvét lapozgatja és komplett menüt tervez, a Bak megken egy vajas kenyeret és megeszegeti (állva), a lényeg, hogy minél előbb jóllakjon, a Mérleg gyönyörűen megterít, a Vízöntő biztos olyan ételt csinál, ami nincs egy szakácskönyvben sem, és így tovább….


Horoszkóp típusok:

 Aszerint, hogy épp mire vagyunk kíváncsiak, többféle horoszkópot hívhatunk segítségül, néhány a teljesség igénye nélkül:

 A születési  horoszkóp (radix)megmutatja,  miben, hol van tehetségünk, milyen a habitusunk, milyen  energiákat „hoztunk” magunkkal, hol van bennünk feszültség. Láthatóvá válik a családtagokkal, környezetünkkel való kapcsolatunk, ellentéteink oka. Kiolvasható, mely életterületen milyen lehetőségeink vannak, stb… ,de a választás mindig a kérdező kezében van. Percre pontos(ított) születési idő kell hozzá.

Az éves horoszkóp (szolár) két születésnap közötti év lehetőségeit mutatja. Segítségével azok az életterületek válnak láthatóvá, amik az adott évben előtérbe kerülnek. Hogy mi fog történni, azt pontosan nem lehet megmondani, hisz az az egyén döntése lesz, de az életterületeket, ahol a főbb események zajlanak majd, láthatóvá válnak. (pl. munkahely, párkapcsolat, karrier, szülők, otthon)

Párhoroszkóp (szinasztria) Két ember kapcsolódását mutatja, hol élnek meg harmóniát, hol lehetnek  feszültségek, mik a közösen vállalt feladatok. Nem abban ad tanácsot az asztrológus, hogy összekössék-e az életüket, hanem arra tud rámutatni, ha közös életet terveznek vagy élnek, hogy lehet minél harmonikusabbá alakítani, honnan erednek a konfliktushelyzetek.

Vannak még ezen kívül is az asztrológust segítő segédhoroszkópok, amik pontosabb képet adnak a kérdező személyről, helyzetéről, lehetőségeiről, de a leggyakoribb kérdésekre a fenti 3 megadja a választ.

Hogyan és miben tud segíteni az Asztrológus?

Ha változtatás előtt állsz, legyen az az életed bármely területe (munkahely, iskola, párkapcsolat, lakhely stb.) ha feszült vagy, de nem tudod mi az oka, ha gyermeket szeretnél, ha munkahelyi problémád van, vagy éppen nem jössz ki a szüleiddel, gyermekeddel, ha nem tudod, mit tanulj, mihez van tehetséged vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy magadra, vagy az asztrológiára, kérj egy személyes elemzést. Segít neked feltárni, hogy az adott és elkövetkező időszak milyen lehetőségeket tartogat számodra, hol segítenek az energiák változtatni, mibe nem érdemes az adott időszakba fogni.

Segítségével megláthatod a lehetőségeidet, hogy miben vagy tehetséges, hol vannak korlátaid, megmutatja az ismétlődő feszültségeid okát, tanácsot ad döntéshelyzetekben, merre- és mikor érdemes továbblépni. Az életed bármely területén a segítségedre lehet, mert:

-          feltárja a jellemző személyiségjegyeidet, fő erősségeidet, tehetségedet, hol jelentkezhet bizonytalanság, milyen tulajdonságokkal bírsz, mit szeretnél megtanulni az életed során, mi a feladatod

-          megmutatja, milyen a kapcsolatod a szülőkkel, testvérekkel, rokonokkal, barátokkal,

-          megláthatod, milyen arcodat mutatod a külvilág felé, egyáltalán milyennek lát a külvilág

-          rávilágít, hogy az aktuális évben, életed mely területe dominál, miben és mikor kínálkoznak kedvező körülmények döntéseidhez, melyeket nem érdemes még feszegetni

-          feltárulhatnak az esetleges gyermekvállalással kapcsolatos problémák: meddőség, teherbe esési nehézségek, de egy szülés lehetséges időpontját is mutathatja a horoszkóp.

-          egy számítási módszer segítségével előre meghatározható az is, mely napokon fogamzó képes a nő


Kiket is várok Szeretettel?

Nálam minden korosztály, nemtől és felekezettől függetlenül megtalálhatja a válaszait, hiszen segíteni tudok:

 -          fiataloknak, a pályaválasztásban, iskolaválasztásban, tehetségfeltárásban, párkapcsolatokban

-          szülőknek a gyermeknevelésben: milyen iskolatípus való a személyiségének, hogy tud beilleszkedni egy közösségbe, milyen művészeti ágak állnak közel hozzá, milyen sportághoz van tehetsége, mire érdemes figyelni a nevelés-, tanulás során

-          pároknak problémáik gyökereit feltárni, lehetőségeket találni azok feloldásában, tanácsot adni a gyermekvállalásban is

-          bárkinek segítséget tudok nyújtani, munka, karrier, család, párkapcsolattal, egészséggel kapcsolatos kérdésekben


Amit ne várj tőlem:

 Fontos tudni, hogy a horoszkóp csak lehetőségeket mutat. Az asztrológia nem alkalmas jóslásra, de arra igen, hogy megmutassa, mikor milyen irányba érdemes lépni, mit támogat a sors, mire megfelelő a pillanat illetve mire épp nem, mikor felesleges sok-sok energiát beleölni. Viszont arra választ kaphatsz, mikor jön el az ideje a kérdéses eseménynek.

Az asztrológia nem jóslási technika, hanem eszköz, út önmagunkhoz, valódi lényegünkhöz. Asztrológus és páciense között megindul a párbeszéd nemcsak verbális szinten.  Jó esetben egyfajta csatornaként működik, valójában a horoszkóp segítségével lefordítja, érthetővé teszi Önmagunk üzenetét önmagunk számára. A horoszkóp tulajdonképpen egyfajta szótár, de érteni kell a nyelvezetét.